Ontzorgd, comfortabel & veilig wonen voor senioren

Vrijwilliger in Parkflat Stadsfenne

Wij komen graag in contact met mensen die op vrijwillige basis een bijdrage willen leveren aan het dagelijkse welbevinden van de bewoners. Heeft u niet altijd tijd om vrijwilliger te zijn, maar wilt u wel een steentje bijdragen? Ook voor diverse projectjes, zoals klussen, opknapbeurten e.d. zoeken wij vrijwilligers. Of als maatje.

Naast geschoold personeel zijn vrijwilligers niet meer weg te denken uit de dagelijkse activiteiten van ouderen. Samen een boodschap doen, een praatje maken zijn enkele van de vele soorten vrijwilligersactiviteiten die wij kennen. Juist dat stukje extra aandacht is voor beiden de reden om tijd en energie aan elkaar te besteden. Bewoners genieten van het contact met een vrijwilliger en de vrijwilliger voelt zich nuttig en gewaardeerd.

Dat het prettig is om vrijwilligerswerk in Parkflat Stadsfenne te doen blijkt wel uit het feit dan recent het 30 jarig jubileum van een van hen is gevierd.

Hebt u belangstelling om vrijwilligerswerk in de Parkflat te komen doen dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0515 437437 of per mail aan activiteiten@parkflatstadsfenne.nl onder vermelding van ‘vrijwilliger’.