Ontzorgd, comfortabel & veilig wonen voor senioren

Service

 

Parkflat Stadsfenne biedt haar bewoners een prettige woonomgeving met veel privacy. Daarnaast bieden we een breed scala aan activiteiten, die het verblijf erg aangenaam maken. Wat de Parkflat verder uniek maakt is de mogelijkheid om gebruik te maken van een uitgebreid servicepakket. Persoonlijke alarmering behoort tot de standaard service. Uit de overige servicemogelijkheden kunt u naar behoefte kiezen. Persoonlijke verzorging in de vorm van verpleging of verzorging is 7 dagen per week, 24 uur per dag binnen handbereik, dus ook ’s nachts.

 

De afspraken die we met u maken sluiten altijd naadloos aan bij uw persoonlijke situatie. Huishoudelijke hulp wordt in overleg met u ingezet waarbij u uw vaste hulp krijgt. Parkflat Stadsfenne biedt u zekerheid wanneer u dit nodig acht. U woont en leeft zelfstandig zonder zorgen voor de dag van morgen.

 

Bestellen via de website:

Parkflat Stadsfenne biedt de mogelijkheid om diensten ook digitaal ‘te bestellen’ voor mensen die niet bij ons wonen. Geef op het digitale bestelformulier aan wat u wilt bestellen in een korte omschrijving. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Uiteraard kunt u naast deze digitale weg altijd telefonisch uw verzoek kenbaar maken of uw vraag stellen.

Naar het bestelformulier.

 

Zorghotel

Voor een korte periode in Parkflat Stadsfenne wonen kan in het Zorghotel. Bent u geopereerd of om een andere reden even niet in staat thuis te wonen? Dan woont u een bepaalde tijd in een appartement tot het moment dat u zich weer in staat voelt thuis de draad op te pakken. Ook voor vakantie of bezoek aan familie kunt u van deze mogelijkheid gebruik maken. Het gehele servicepakket is ook voor deze kortere tijd voor u beschikbaar.

Heeft u als bewoner gasten die willen blijven slapen? Dat kan, wij beschikken over logeerkamers en op verzoek leveren we ook diverse maaltijden tijdens de logeerperiode. Meer informatie Zorghotel

 

Huishoudelijke service:

De huishoudelijk medewerksters zorgen ervoor dat de algemene ruimten schoon en netjes zijn. Zij verzorgen desgewenst ook de schoonmaak van uw appartement. Dit kan op basis van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) of op particulier initiatief bekostigd worden.

 

Persoonlijke verzorging:

Aan uw persoonlijke verzorging is ook gedacht. Zo is in het complex een kapsalon aanwezig en is het mogelijk‘ aan huis’ een pedicure of schoonheidsspecialiste uw wensen op het gebied van lichaamsverzorging te laten invullen. Een reinigingsmasker, een massage of een persoonlijk advies om uw lichamelijke conditie op peil te houden behoort door de samenwerking met deskundigen, eveneens tot de mogelijkheden. Fit blijven? U kunt gebruik maken van de ruimte, waarin voor u enkele hometrainers staan.

 

Verpleging en verzorging:

Er zijn 24 uur per dag professionele medewerkers verpleging en verzorging aanwezig. Zij komen u helpen als u onverwacht gezondheidsproblemen krijgt. Maar ook wanneer u langere tijd hulp nodig heeft bijvoorbeeld zijn zij er voor u. Onverwachte hulp is onderdeel van de service. Medische of langer durende hulp wordt in overleg met u vanuit de Zorgverzekeringswet via de bij ons aanwezige Wijkverpleegkundige geregeld of via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning(WMO), waarbij u een eigen, inkomensafhankelijke, bijdrage aan de overheid betaald.

 

Maaltijdservice:

In de keuken van Parkflat Stadsfenne wordt dagelijks een warme maaltijd bereid, die u naar wens in uw appartement of in het restaurant geserveerd kunt krijgen. De maaltijden kunt u naar keuze samenstellen. Desgewenst kunt u de maaltijd koelvers ontvangen en zo op ieder gewenst tijdstip van de dag genieten van de kwaliteiten van onze keuken. Tevens worden maaltijden voor niet-bewoners in Sneek aan huis bezorgd. Heeft u gasten, dan kunnen zij altijd bij u aanschuiven voor de maaltijd.

 

Wasserette:

Uw was kunt u volledig door Parkflat Stadsfenne laten verzorgen. Eigen personeel komt de was ophalen en brengt deze schoon terug.

 

Onderhoud en reparatie:

Kleine en grote werkzaamheden in uw appartement worden op afspraak voor u uitgevoerd.

 

En nog veel meer:

Naast deze diensten uit het servicepakket zijn er allerlei activiteiten door of voor bewoners georganiseerd. Zo hebben we tijdens de Feestdagen altijd speciale maaltijden voor u en uw familie of vrienden.

 Naar behoefte kunt u samen met anderen of alleen, of met uw partner actief zijn binnen de Parkflat. En heeft u wat te vieren? Wij hebben diverse arrangementen, die u geheel naar wens kunt invullen

 

Naar boven